Koffietafel

Een parfum workshop met koffie, thee en iets lekkers
Inclusief 50 ml fles
Duur 2,5 uur
Prijs workshop: € 59,95

Matinee

Een parfum workshop geserveerd met een lichte lunch
Inclusief 50 ml fles
Duur 2,5 uur
Prijs workshop: € 59,95

Soiree

Een parfumworkshop met een aangeklede borrel
Inclusief 50 ml fles
Duur 2,5 uur
Prijs workshop: € 59,95

In Fine Parfums

Berino start per 1 november met In Fine Parfums. De collectie van In Fine onderscheidt zich duidelijk van alle andere merken door de eigen collectie van 56 unieke parfums. Welke geuren passen bij u? De zeer speciale, gedurfde en zelfs extravagante parfums? Of kiest u uit de klassieke, traditionele en subtiele parfums? De parfumcollectie is er voor vrouwen en voor mannen.

Welke?
Ontdek welke parfums bij u passen tijdens een In Fine workshop (parfumproeverij)! Wij nemen u mee in de boeiende wereld van parfums. Wij leren u de geheimen over het ‘parfumeren’ en tijdens de workshop kiest u uw eigen parfum. U beleeft een bijzondere geurreis om uw eigen persoonlijkheid te ontdekken in een karakterparfum. Wat vertelt uw parfum over uw persoonlijkheid?

Hoe?
U selecteert alle parfums die u lekker vindt, u ruikt 1 voor 1 elk parfum, zet uw verstand volledig op nul, denk niet na en reageer op intuïtieve wijze op de parfums. Na deze eerste selectie kiezen we in een volgende stap uw meest favoriete parfums, daarmee gaan we u parfumeren. Deze parfums worden bij u getest om te merken hoe ze bij u gaan ruiken in combinatie met uw eigen lichaamsgeur en lichaamswarmte.

Ervaar de parfumproeverij in een gezelschap, een origineel idee voor een groep vrienden en/of vriendinnen, familie maar ook zeer verrassend als vrijgezellenfeest of als teambuilding met collega’s/medewerkers. U krijgt een introductie over het parfumhuis In Fine, u wordt begeleid door de uitgebreide collectie op zoek naar uw eigen persoonlijke parfum. De keuzes worden gedetailleerd in de groep besproken en de karakters van de gekozen parfums worden uitgelegd. Na verschillende selecties parfumeren wij u met uw 4 meest favoriete parfums. U krijgt een uitgebreide karakter omschrijving over de door u geselecteerde parfums, daarna kiest u het parfum wat het best bij u past.

De parfumproeverij kan ook als relatie of kerst- of eindejaarsgeschenk!!