L'Oréal PRO FIBER

Langdurig herstel voor beschadigd haar

5 UNIEKE RESULTATEN 
1) Perfecte touch: optimale haarkwaliteit van haarwortels tot haarpunten
2) Duurzaamheid: een langdurig herstel
3) Onvergelijkbaar cosmetich: optimale glans, zachtheid, anti-frizz, controle
4) Zintuiglijke ervaring: een rijke geurbeleving
5) Gemakkelijkheid : een eenvoudige en snelle behandeling

Mediceuticals

Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid

Heeft u last van haar- of hoofdhuidproblemen? U kunt bij Kapsalon Bertina een afspraak maken voor een gratis haar- en hoofdhuidanalyse. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd op dit gebied.

Aan de hand van wat wij zien, kunnen wij u vertellen wat voor haar- of hoofdhuid probleem er zich bij u voordoet. Het komt weinig voor dat wij u door moeten sturen naar een dermatoloog, het komt wel voor dat de dermatoloog u door stuurt naar ons.

Er is voor ieder haar- en hoofdhuidprobleem een speciale lijn ontwikkeld:

– Haaruitval (tijdelijke)
– Dunner wordend haar
– Vette hoofdhuid en/of haar
– Droge hoofdhuid en/of haar
– Psoriasis of andere hoofdhuidproblemen

Alcina Kosmetiks

Wij werken met de make-up van Alcina. Het uitgangspunt bij deze make up is de hoogst mogelijke draagbaarheid zonder de creatieve, kleurrijke eigenschap uit het oog te verliezen. De farmaceutische achtergrond garandeert een optimale veiligheid en duurzaamheid. Producten in dit make up assortiment worden uitgebreid getest op proefpersonen, dermatologische testen die garanderen dat het product geen allergische reacties veroorzaakt. Vrij van parfum en ze blijft zitten daar waar het hoort en zolang als nodig is. Wel zo prettig!

L'oréal Professional Tecni Art

Technologisch leiderschap gecombineerd met een artistieke edge, Tecni.ART is dé trendsetter op het gebied van styling, die de backstage trends naar de salons brengt. Een stylingsaanbod om elke gewenste look te creëeren.